Responsive website is koning

Responsive website is koning

Ik en vele andere personen gebruiken hun telefoon tegenwoordig op verschillende manieren, internet, luisteren naar muziek, het opslaan van foto's en zelfs als een GPS-navigator. Vroeger gebruikte we de telefoon alleen maar om gesprekken mee te voeren. Met de komst van Smartphones (en tablets) is dit compleet veranderd.

Het vinden van informatie door te surfen op het web is gemakkelijk en ongelooflijk handig geworden. Om je een gevoel te geven hoe groot het web is geworden in 20 jaar tijd. In 1994 waren er plus minus nog maar 3000 websites. In 2014 waren er meer dan 1,000,000,000 (1 Biljoen, dat is een 1 met 9 nullen erachter, mind blowing). De cijfers zijn niet solide, maar een schatting voor geregistreerde websites.

internet live stats_website

Door de komst van de smartphone en tablet is het vinden van informatie niet meer gelimiteerd tot de huis pc. Met dat te hebben gezegd, is het een feit dat mobiele vriendelijke website steeds belangrijker is om te hebben als bedrijf/merk/organisatie. Mobiele telefoons en tablets vervangen namelijk de thuis pc. Waar je ook bent je kan snel de nodige informatie vinden waar je naar opzoek bent. Bedrijven/merken/organisaties die nog niet over zijn gestapt op mobile website, kunnen op deze manier potentiele klanten mislopen.


Is uw website nog niet up to date. Niet gefreesd, Hoofdcwartier helpt u graag bij het ontwikkelen van uw mobiel vriendelijke website. Net zoals onze klant(en) hieronder, bouwen we uw website altijd mobiel klaar. En zeg nou zelf waarom zou u het anders doen.

Responsive website is koning

Wij begrijpen hoe belangrijk uw aanwezigheid op het web is voor uw bedrijf/merk/organisatie. Uw website is namelijk uw showroom, uw etalage en in de enorme uitbreiding van de digitale wereld, is het de belangrijkste onderdeel van uw bedrijf. Ons doel is niet alleen om professionele en mooie websites te maken, maar ook het genereren van nieuwe en terugkerende business. Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op met ons.

Comments are closed.