CBS de Ark

CBS de Ark

  • swadt_brochure_01
  • Marleen v-d Werf
  • Hoofdcwartier_SWADT_logo_01
  • Mock-up-Bifold-swadt_01
  • _swadt_hoofdcwartier_fotografie
  • swadt_hoofdcwartier_fotografie
  • swadt_fotografie Hoofdcwartier_03
  • Hoofdcwartier_SWADT_fotos_01
  • Logo_DeArk_Hoofdcwartier_01

Logo_DeArk_Hoofdcwartier_01
Klant

CBS de Ark

 

Info

Koningskinderen (kinderen met autisme) begeleiden in het reguliere of speciaal onderwijs was de vraag bij CBS de Ark. Een student in opleiding voor lerares deed het onderzoek voor de school. Met behulp van een brochure kon CBS de Ark de ouders hierover inlichten.

 

Wat we hebben gerealiseerd

- Brochure
- Logo
- Branding
- Poster
- Fotografie: Andrej Aravin

Hoofdcwartier_SWADT_logo_01

Hoofdcwartier_SWADT_fotos_01

Mock-up-Bifold-swadt_01

_swadt_hoofdcwartier_fotografie

swadt_fotografie Hoofdcwartier_03

Testimonial

Mijn vraag aan Hoofdcwartier was of hun een voorkant wilde maken voor mijn onderzoeksverslag. Hierbij had ik verschillende ideeën. Deze heeft Hoofdcwartier genoteerd. Verder heb ik het vrij gelaten. Hoofdcwartier heeft deze ideeën gebruikt en heeft meerdere voorkanten gemaakt zodat ik kon kiezen welke het beste bij mijn onderzoeksverslag paste. Als ik aanpassingen had of ik iets anders wilde, was dat geen probleem en veranderde ze dit meteen. Hoofdcwartier was hierin erg flexibel. Hierdoor was het erg fijn om met Hoofdcwartier samen te werken. Ik kon ze op elk moment van de dag bereiken en ze maakte altijd tijd voor me vrij.

Het resultaat is erg mooi geworden, ik heb erg veel positieve reacties gehad. Het zag er ook heel professioneel uit.

Hoofdcwartier is altijd bereid om iets voor je te doen. Daarom ben ik ook naar ze toe gegaan met de vraag of hun een affiche/poster voor de presentatie van mijn onderzoeksverslag wilde maken. Ook bij dit affiche/poster had ik een aantal voorstellen en de rest heb ik weer vrij gelaten aan hun. Ze hebben hier een mooi affiche/poster van gemaakt. Helemaal in de stijl van de voorkant van het onderzoeksverslag. Waardoor er een duidelijke samenhang was. Ook deze zag er weer erg professioneel uit, en heb ik erg veel positieve reacties op gekregen.

De samenwerking met Hoofdcwartier heb ik als zeer prettig ervaren, ze gaan erg professioneel met de opdrachten om.

Marleen v-d Werf

 

 

Marleen van der Werf

Comments are closed.