Autismezorg Kameleon

Autismezorg Kameleon

  • Astrid Smits
  • Logo_autismezorg_kameleon_02
  • Logo_AZK_jubileum_01
  • Flyer_jubileum logo AK_ MockUp
  • Flyer A4 en A5 Autismezorg Kameleon_01
  • Jubileum logo Autismezorg Kameleon_01
  • Geborduurde T-shirt_Autismezorg Kameleon_01
  • Geborduurde T-shirt_Autismezorg Kameleon_02

Logo_autismezorg_kameleon_02

Klant

Autismezorg Kameleon

 

Info

Autismezorg Kameleon is een particuliere zorginstelling die tijdens kortdurend verblijf specifieke begeleiding biedt aan kinderen en jongeren met een autisme spectrum stoornis.

De zomervakantie aanbod van 2015 bij Autismezorg Kameleon was bekent, samen met alle andere uitjes en kortdurende verblijven. Doormiddel van een flyer wou Autismezorg Kameleon dit aan hun doelgroep presenteren. Tientallen nieuwe cliënten en vrijwilligers hebben zich op korte termijn ingeschreven, doordat Hoofdcwartier de juiste tekst en afbeeldingen heeft samengesteld voor de dubbelzijdige flyer.

Met het 15 jaar bestaan van Autismezorg Kameleon hebben we ook nog een bijpassende logo gemaakt. Deze is later ook nog in de flyer verwerkt.

 

Wat we hebben gerealiseerd

- Merk positionering
- Logo (jubileum)
- Print
- Marketing
- Bedrijfskleding: Borduurwerk
- Flyer

Logo_AZK_jubileum_01

Flyer_jubileum logo Autismezorg_Kameleon_

Flyer A4 en A5 Autismezorg Kameleon_01

Geborduurde T-shirt_Autismezorg Kameleon_01

Geborduurde T-shirt_Autismezorg Kameleon_02

Testimonial

Ik ben met Hoofdcwartier in contact gekomen via 'ontwerpen voor geld'. Deze keuze had ik gemaakt omdat wij als kleine organisatie met een beperkt budget zitten voor publiciteit. Je wil dit dan toch zo optimaal mogelijk inzetten. Carlos wist hiervoor een heel mooi ontwerp te maken, wat een vreselijk goede respons opleverde, in tegenstelling tot mijn vorige flyer van een eerdere ontwerper.

In de afgelopen twee jaar hebben we nauw samen gewerkt om ons bedrijfje verder op de kaart te zetten, waarbij ik Carlos in een aantal kernkwaliteiten kan weergeven: Hij is meedenkend om binnen het bestaande budget het maximale eruit te halen en verdiept zich in je bedrijf om optimaal mee te kunnen denken over de presentatie, staat open voor eigen inbreng, luistert heel goed naar je verhaal en verwachting, is kritisch naar zijn werk, als het nodig is werkt hij snel en efficiënt. Hij is telkens weer enthousiast om het werk aan te gaan, Een heel prettige gesprekspartner, een luisterend oor en sterk in zijn werk. Ik kan je hem alleen maar aanbevelen!

Astrid Smits

 

Astrid Smits
Eigenaar Autismezorg Kameleon

Comments are closed.