Planeet van de smartphones / tablets

planeet van de smartphone - tablets


Waarom je voor mobiele web moet ontwerpen
Binnen een tijdsbestek van vijf jaar, zal het internet surfen via mobiele telefoon en/of tablet alsmaar toenemen. Dit moet een duidelijke indicatie voor u zijn om te starten met een mobiele versie van uw website. Dingen die je in gedachten moet houden.

 

Rise of the smart phones en tablets: Smartphones en tablets zijn in de afgelopen jaren betaalbaar geworden. Daarom hebben de meeste mensen er één of zijn van plan om een smartphone of tablet aan te schaffen. Zins de verkoop van smartphones en tablets alsmaar oploopt, is het niet meer als logisch dat bedrijven/merken/organisaties een gebruiksvriendelijke website hebben waar je snel en eenvoudig doorheen kan surfen.

Populariteit van mobiel internet: Van de mensen die een mobiele smartphone gebruikt om online te gaan, zal de helft van hen elke dag tenminste eenmaal online gaan. Dit biedt een enorme kans voor een bedrijven/merken/organisaties.

Gebruik van GPS: GPS is super handig op je telefoon. Het wordt gebruikt door een groot aantal mobiele gebruikers om uit te vinden. Voor bepaalde apps maar ook voor routebeschrijvingen. Ze gebruiken het ook om de omgeving van diensten of bedrijven te vinden. Als er geen mobiele website beschikbaar is voor uw bedrijf dan bent u mogelijk een klant in uw eigen omgeving aan het verliezen.

Concurrentie met mobiele weergave: Mensen vinden het leuk om te surfen op het net tijdens het reizen. Echter, wanneer ze vinden dat websites die ze normaal gesproken gebruiken via hun pc niet mobiel compatibel zijn, is de kans groot dat ze op zoek gaan naar een andere website die soortgelijke diensten verleent.

SEO (Zoekmachine optimalisatie): Het hebben van een mobiel vriendelijke website helpt ook in SEO (Zoekmachine optimalisatie). Omdat het helpt bij het verbeteren van rankings zodat je hoger komt te staan in de zoekmachines van bijv. Google, Bing of Yahoo.


Wij begrijpen hoe belangrijk uw aanwezigheid op het web is voor uw bedrijf/merk/organisatie. Uw website is namelijk uw showroom, uw etalage en in de enorme uitbreiding van de digitale wereld, is het de belangrijkste onderdeel van uw bedrijf. Ons doel is niet alleen om professionele en mooie websites te maken, maar ook het genereren van nieuwe en terugkerende business. Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op met ons.

Comments are closed.