Hoofdcwartier Studio

Creëert merk identiteiten, doormiddel van marketing doeleindes in te zetten via merkstrategieen, digitale stromingen, interactieve live-ervaringen, print en overige reclame uitingen.

Het creëren. Vereenvoudiging. Organiseren. Experimenteren. Innoveren. Inspireren. Het beheren en ondersteunen. Een effectieve merk heeft het allemaal nodig en het is waar wij goed in zijn. Dat is en wordt ons keer op keer verteld.

Onderleiding van Creative Director Carlos Torres Serrano heeft de studio werk gemaakt voor diverse klanten van Superbrands tot start-ups en alles wat daar tussenin zit. Teams zijn op maat samengesteld voor elk project, op basis van de omvang van een project en de talenten van de beste fotografen, schrijvers, designers, denkers en kunstenaars.


Carlos Torres Serrano_Foto_black and grey_01

Over Carlos Torres Serrano

Hoofdcwartier Studio is opgezet door Creatieve Director Carlos Torres Serrano. Carlos is vrij handig als designer. Hij krabbelde en ontwerpt voor een aantal bedrijven waar je waarschijnlijk wat van hebt gehoord.

Naast het runnen van de studio is Carlos actief in sporten. Hij laat zich inspireren door zijn familie en vrienden en de wereld om zich heen. Hij is constant op zoek naar nieuwe mediums zoals digital arts, technology, film, ouwe creatieve ambachten, architectuur, interieur en industrial design, muziek en mode die hij kan omarmen en inzetten voor toekomstige projecten.

Carlos is persoonlijk betrokken bij elk project dat wordt geleverd door de studio, en is momenteel inzetbaar voor nieuwe projecten. Voor alle vragen met betrekking tot creatief advies of als je graag wilt samenwerken, neem dan contact op via de Hoofdcwartier mail.


Partners

Om de beste resultaten te leveren voor onze klanten werken we regelmatig samen met vakgenoten en bedrijven om hun deskundigheid in te zetten voor diverse projecten.

Rollema Media

Cultuurwerkplaats R10

next
prev
Onze klanten

Wij werken met diverse klanten
van superbrands tot start-ups
en alles wat daar tussenin zit